Pusula Haber - CFM Fırın Makineleri ile hızlı ve kaliteli üretim - Ceranoğlu | Fırın Makinaları 
Pusula Haber - CFM Fırın Makineleri ile hızlı ve kaliteli üretim
11-07-2024 20:02:36

Pusula Haber - CFM Fırın Makineleri ile hızlı ve kaliteli üretim

1997 yılından itibaren fırın makineleri sektöründe hizmet veren Akif Ceranoğlu, 2019 yılında kendi firması olan CFM Fırın Makineleri’ni açarak başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyor.
1997 yılından itibaren fırın makineleri sektöründe hizmet veren Akif Ceranoğlu, 2019 yılında kendi firması olan CFM Fırın Makineleri’ni açarak başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyor. Daha kaliteli hizmet verebilmek adına geçtiğimiz aylarda Atiker 3 Sanayi Sitesi’ne taşındıklarını belirten Ceranoğlu, “Ürünlerimizde her zaman kaliteyi ön planda tutarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi
25 yılı aşkın tecrübesi ve alanında uzman personeli ile Atiker 3 Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerine devam eden CFM Fırın Makineleri; döner arabalı ekmek fırını, hamur kesme tartma makinaları, hamur yuvarlama makinaları, ara dinlendirme makinaları, uzun şekil verme makinaları, hamur yoğurma makinaları, un eleme makinaları, ekmek dilimleme makinaları yükleme arabası ve paletleri ile üretimine devam ediyor. Çalışma hayatına 11 yaşında başladığını aktaran CFM Fırın Makineleri İşletme Sahibi Akif Ceranoğlu, “Fırın makineleri sektörüne 1997 yılında giriş yaptım. O günden bugüne kadar çeşitli firmalarda yer alarak bugünlere geldik. 2019 yılında kendi markamızı oluşturarak açtık. Daha öncesinde de fırın makinelerinin tamir ve bakım işlerini yürütüyorduk. Uzun yıllardır bu sektörde yer alıp tamir ve bakım işlerinde işin püf noktalarını öğrenince kendi imalatımızı yapmaya başladık. Hamur kesme ve çevirme makinesinin üretimini gerçekleştirerek Türkiye’nin dört bir noktasına satışını yaparak montajını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca imalatına daha başlamadığımız fakat marka ve kalitesini güvendiğimiz ekmek pişirme fırınları, hamur yoğurma kazanları, ekmek dilimleme makineleri, un eleme makineleri, hamur şekil verme gibi fırına lazım olabilecek makinelerinde tedariğini gerçekleştirerek müşterilerimize yardımcı oluyoruz” diye konuştu.
dsc-0906.jpg
BAYİLİK SİSTEMİYLE DE ÇALIŞIYORUZ
CFM Fırın Makineleri olarak bayilik sistemiyle de çalışmalar yürüttüklerine değinen Ceranoğlu, “Bayi olarak ürünlerimizi verdiğimiz firmalara, bayimizin etiketini vuruyoruz. Ama ben bayi olarak verdim onun etiketi var modunda çalışmıyoruz. O makine bu firmadan çıktıysa, üzerindeki etikete bakmadan bizden kaynaklı herhangi bir hata varsa sorumluluğunu üstleniyoruz. Yeri geliyor birebir ürün değişikliği de yapıyoruz. Ürünümüzün her zaman arkasındayız” şeklinde konuştu.
1.jpeg
2.jpeg
KALİTEYİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ
Üretim anlamında maliyetten ziyade ürün kalitesine önem verdiklerinin altını çizen Ceranoğlu, “Ürünümüz kapıdan çıktığı zaman peşinden bir daha gitmemenin derdindeyiz. Bu anlamda da ürünlerimizde her zaman kaliteyi ön planda tutarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sacın kalitesi, milim kalınlığı olsun kaliteli olmasına dikkat ediyoruz. Bu kapsamda da amacımız sadece ticaret değil. Gittiğimiz yerlerde dostluklar oluşturarak müşteri memnuniyetini ve güler yüzlü hizmeti benimsiyoruz” ifadelerini kullandı.
5.jpg
TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA HİZMET EDİYORUZ
Türkiye’nin dört bir yanına hizmet ettiklerini söyleyen Ceranoğlu, “Sattığımız ürünü bizzat kendimiz götürerek firmada kurulumunu yapıyoruz. Kurulumun ardından çalıştırarak firma sahiplerine makinelerin çalışma sistemini gösteriyoruz. Bu kapsamda CFM Fırın Makineleri olarak sunduğumuz hizmeti sadece  Konya’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında görebilirsiniz. Ayrıca Rusya, Almanya, Fransa ve İngiltere gibi ülkelere de ihracat gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
dsc-0911.jpg
AR-GE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Fırın makineleri sektöründe hedeflerinin üretim anlamında makine parkurunu genişleterek daha geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet etmek istediklerini aktaran Ceranoğlu, “Üretim yelpazemizi genişleterek gerek ihraç ettiğimiz ülkeleri artırmak gerekse Türkiye bazında ulaşım ve dağıtım ağını geliştirerek fırın makineleri sektöründe daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Buna yönelik sürekli Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda da her yaptığımız ürünlerde her zaman daha iyisini ve kalitesini yapmak adına Ar-Ge’lerimiz sürekli devam ediyor. Yiğit Berkay ÇOPUR
6.jpg
dsc-0901.jpg
image00002.jpeg
dsc-0889.jpg